Volg ons op social media:

Toiletwagen huren Antwerpen

MD Verhuur

Toiletwagen huren in Antwerpen bij
MD Verhuur uit
Meerhout

Op veel evenementen zijn er geen vaste toiletten beschikbaar of u geeft een feest en wil niet iedereen binnen op uw wc hebben. Een mobiele toiletwagen huren kan dan uitkomst bieden. Heeft u een tijdelijke toiletvoorziening nodig bij uw bruiloft, uw (bedrijfs)feest of evenement? MD Verhuur uit Meerhout (Antwerpen) kan u helpen om tijdig alle mobiele sanitair in verschillende soorten en maten te voorzien. U kunt bij ons een unieke toiletwagen huren voor een dag maar ook voor een langere periode. Zowel particulieren als bedrijven in Antwerpen als heel België kunnen rekenen op een stipte levering, vlotte leging en reiniging op afspraak en ophaling na het evenement. Vraag dus gerust naar de mogelijkheden.

Kwalitatieve toiletwagen huren in Antwerpen

Toiletwagens zijn onmisbaar bij ieder evenement. Het huren van een goede toiletwagen is een van de belangrijkste zaken om goed geregeld te hebben. In geheel België is het mogelijk om de toiletwagens van MD Verhuur te huren. Deze comfortabel ingerichte en uiterst hygiënische toiletwagens leveren wij op locatie. De wagens dienen te worden aangesloten op elektriciteit, waternet en afvoer voorzien door de klant. Indien gewenst is het mogelijk om gebruik te maken van een vermaalpomp en/of waterpomp. Bij elke toiletwagen die wordt geleverd, is voorzien van vloeibare handzeep en vijf rollen toiletpapier. Extra toiletpapier, handzeep of buizen kunnen voor meerprijs naar wens geleverd worden. Natuurlijk zijn onze unieke toiletwagens voorzien van een trap om gemakkelijk de wagen te betreden.

Aanbod MD Verhuur in toiletwagens

Welk evenement of feest u ook organiseert; wij bieden een uniek en geschikt toilet. Zo vindt u bij ons wagens met 1 damestoilet met wasbak en handdroger, 1 herentoilet met wasbak en handdroger en 1 urinoir; geschikt voor groepen tot ongeveer 100 personen. Dit is onze kleinste toiletwagen. Echter hebben wij ook wagens met gescheiden damestoiletten en herentoiletten geschikt voor groepen tot wel 500 personen. Wij voorzien u graag professioneel advies over de toiletwagens die wij beschikbaar hebben in ons aanbod. Neem gerust contact op zodat wij een passend voorstel kunnen uitwerken voor u waarbij er rekening gehouden wordt met het doelpubliek, de locatie en omvang van uw feest of evenement.

Prijs toiletwagen huren

MD Verhuur is uw professionele partner waar u toiletwagens kunt huren voor evenementen en privé-feestjes. Een offerte voor het huren van een toiletwagen is op te vragen via onze website of direct via info@md-verhuur.be. Deze prijs is afhankelijk van de type wc unit, periode en locatie. Eventuele reiniging van de toiletwagen en levering van extra toiletpapier en zeep zijn mogelijk. Zowel particulieren als bedrijven in Antwerpen als heel België kunnen rekenen op een stipte levering, vlotte leging en reiniging op afspraak en ophaling na het evenement of feest.

Bekijk ons aanbod in toiletwagens en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Heeft u nog verdere vragen omtrent onze toiletwagens? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn gevestigd in Meerhout (Antwerpen), maar onze service is beschikbaar in geheel België.

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van advies op maat.

Powered by @Searchtrends.

Copyright © 2024. All rights reserved.