Volg ons op social media:

toiletwagen huren Limburg

MD Verhuur

Toiletwagen huren in Limburg bij
MD Verhuur

Bent u bezig met de organisatie van een evenement of festival? MD Verhuur uit Meerhout kan u helpen om tijdig alle mobiele sanitaire voorzieningen te plaatsen op uw feest of evenement. U kunt bij ons terecht om een toiletwagen te huren in Limburg, en zelfs in geheel België. Wij beschikken over een breed aanbod mobiele toiletten. Zo verzorgen wij toiletwagens voor groepen vanaf 100 personen tot groepen van ongeveer 500 personen. Onze unieke toiletwagens zijn te huren voor een dag maar ook voor een langere periode. Service staat bij ons voorop en denken graag met uw mee om aan uw wensen te voldoen. Neem gerust contact op voor een offerte op maat.

Waarom toiletwagen huren in bij MD Verhuur?

Bij MD Verhuur kunt u terecht om een toiletwagen te huren. Wij beschikken over een breed aanbod toiletwagens. Onze comfortabel ingerichte en uiterst hygiënische toiletwagens zijn te gebruiken bij ieder feest of evenement. Daarnaast heeft u met onze all-in service nergens meer naar om te kijken. Wij zorgen voor een stipte levering en ophaling van de toiletwagen op uw locatie. Ook bekijken wij samen met u naar de afvoermogelijkheden. Zelf hoeft u enkel te zorgen voor de beschikbaarheid van water en elektriciteit, afbakening voor aansluitingsbuizen. Verder is het natuurlijk van belang dat de toiletwagen op een stabiele ondergrond geplaatst kan worden.

Mobiele toiletwagen huren in LIMBURG, België

MD Verhuur is actief in geheel België voor al uw sanitaire voorzieningen. De unieke en comfortabele toiletwagens worden op locatie geleverd. Welk evenement of feest u ook organiseert; wij bieden een uniek en geschikt toilet. Zo vindt u bij ons wagens met 1 damestoilet met wasbak en handdroger, 1 herentoilet met wasbak en handdroger en 1 urinoir, geschikt voor groepen tot ongeveer 100 personen. Maar ook toiletwagens met gescheiden damestoiletten en herentoiletten geschikt voor groepen tot wel 500 personen. Onze toiletwagens zijn te huur voor een dag maar ook voor een langere periode.

Toiletwagen huren prijs

Voor een professionele toiletwagen huren voor evenementen en feesten bent u bij MD Verhuur aan het juiste adres. Een offerte op maat voor het huren van een toiletwagen is op te vragen via onze website of direct via info@md-verhuur.be. De toiletwagen verhuur prijs is afhankelijk van het type toiletwagen, huurperiode en de locatie waar de toiletwagen geleverd en opgehaald moet worden. Eventuele reiniging van de toiletwagen en levering van extra toiletpapier en handzeep zijn mogelijk. Zowel particulieren als bedrijven in heel België kunnen rekenen op een stipte levering, vlotte leging en reiniging op afspraak en ophaling na het evenement of feest. Neem dus gerust contact op zodat wij een passend voorstel kunnen uitwerken voor u.

Bekijk ons aanbod in toiletwagens en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Heeft u nog verdere vragen omtrent onze toiletwagens? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn gevestigd in Meerhout, maar onze service is beschikbaar in heel België.

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van advies op maat.

Powered by @Searchtrends.

Copyright © 2024. All rights reserved.