Volg ons op social media:

Wc wagen huren

MD Verhuur

Wc wagen huren doet u bij MD Verhuur actief over heel België

Bent u bezig met de planning van een outdoor evenement of geeft u een feest? Dan is de kans groot dat u een wc wagen nodig heeft. Bij MD Verhuur in Meerhout kunt u een wc wagen huren voor elk evenement tegen een eerlijke prijs. Wij bieden een unieke all-in service, waarbij wij zorg dragen voor de plaatsing, ophaling en reiniging van de wc wagen. Onze wc wagens zijn van hoge kwaliteit, uiterst hygiënisch en uniek. Zowel particulier en zakelijk kunt u bij ons een wc wagen huren. Wij zijn actief over geheel België voor al uw sanitaire voorzieningen. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Wc wagen huren bij MD Verhuur

U kunt bij MD Verhuur terecht voor keurig verzorgde wc wagens met verschillende capaciteiten geschikt voor elk evenement. De wc wagens zijn uniek in design, van hoge kwaliteit en uiterst hygiënisch. Daarnaast bieden wij een all-in service waarbij wij zorgen voor een stipte levering en ophaling en bekijken wij samen met u naar de afvoermogelijkheden. Onze wc wagens zijn te huren voor elk evenement of feest door geheel België. Het is van belang dat er een goede bereikbaarheid van nutsvoorzieningen is, zoals water en elektriciteit, afbakening voor aansluitingsbuizen en een vlakke en harde ondergrond voor een stabiele standplaats van de wc wagen.

Assortiment wc wagens

Wij beschikken over een ruim assortiment wc wagens, geschikt voor diverse grote groepen:

  • Wc wagen 1-1: dit is onze kleinste wc wagen. Deze wc wagen beschikt over 1 toilet, 1 urinoir en 1 wasbak met handdroger, geschikt voor groepen tot ongeveer 50 personen.

  • Wc wagen 1-1-1: deze wc wagen beschikt over gescheiden dames en herentoiletten. 1 damestoilet met wasbak en handdroger, 1 herentoilet met wasbak en handdroger en 1 urinoir. Deze wagen heeft een capaciteit van ongeveer 100 personen.

  • Wc wagen 3-1-3: dit is onze grootste wc wagen en beschikt over gescheiden dames en herentoiletten. Voor de dames zijn er 3 toiletten met wasbak en handdroger en voor de heren 1 toilet met wasbak en handdroger en 3 urinoirs. Deze wc wagen is geschikt voor groepen tot ongeveer 400 personen.

Prijzen wc wagen huren

De prijs voor het huren van een wc wagen bij MD Verhuur is afhankelijk van de type wc wagen, huurperiode, locatie, schoonmaakkosten en eventuele extra’s zoals extra wc papier en handzeep. Zowel particulieren als bedrijven in geheel België kunnen rekenen op een stipte plaatsing, leging, ophaling en reiniging van de wc wagen na het evenement of feest. Neem gerust contact met ons op voor een offerte via onze website of direct via info@md-verhuur.be. Wij voorzien u graag van advies op maat.

Bekijk ons aanbod in wc wagens en ontdek welke geschikt is voor uw evenement of feest. Heeft u nog verdere vragen omtrent onze wc wagens? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn gevestigd in Meerhout, maar onze service is beschikbaar in geheel België.

 

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van advies op maat.

Powered by @Searchtrends.

Copyright © 2022. All rights reserved.